Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salada
- 120 g azeite
- 2 dentes de alho
- 1 limão (raspa e sumo)
- 10 g hortelã, só as folhas
- 500 g água
- 2 c. chá de sal
- 500 g feijão-verde cortado longitudinalmente em tiras muito finas (ver dica)
- 500 g ervilhas descongeladas
- 500 g curgete cortada longitudinalmente em tiras muito finas
Bolinhas de queijo
- 50 g amêndoa torrada c/ sal
- 50 g pão de véspera
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 300 g queijo-creme
- 2 ovos batidos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1250 kJ / 299 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Legumes a vapor com molho de tomate
30min
Borscht
45min
Sopa verde
45min
Massa para rechear com vários cortes
1h
Salada de legumes com molho de caju
2h 45 min
Cozer 200-300 g de cogumelos Paris em quartos
Geen beoordelingen
Salada de legumes da primavera
50 min
Salmão no forno com funcho e alho-francês
30min
Croissants integrais
4 godz.
Puré de cenoura e abóbora com couve e chouriço
1h 45min
Salada de batata-doce, lentilhas e freekeh (Dani Valent)
1h 30min
Massa com molho de tomate cru e almôndegas de aveia e cenoura
1h