Gruyère gevulde zalmburger met sla
TM6 TM5

Gruyère gevulde zalmburger met sla

( Geen beoordelingen )

Ingrediënten

Gruyère gevulde zalmburger

  • 80 g wit brood in stukken
  • 15 g olijfolie
  • 50 g boter in stukken
  • 350 g bloemige aardappelen geschild, in blokjes (1 cm)
  • 50 g water
  • 1 tl zout en meer naar smaak
  • 1 tl vers gemalen zwarte peper en meer naar smaak
  • 30 g lente-ui in stukken
  • 350 g verse zalmfilet, ontveld in stukken (3 cm)
  • 80 g Gruyère kaas in 8 stukken

Sla

  • 120 g gemengde jonge bladsla
  • 100 g cherry tomaten gehalveerd
  • ½ tl zout
  • 1 snuifje vers gemalen peper
  • 1 el olijfolie
  • ½ el balsamico azijn

Voeding
per 1 portie
Calorieën
525 kcal / 2197 kJ
Eiwitten
27 g
Vetten
34 g
Koolhydraten
26 g
Vezels
2.9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten