
Apparaten en accessoires
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
Gruyère gevulde zalmburger
-
wit brood in stukken80 g
-
olijfolie15 g
-
boter in stukken50 g
-
bloemige aardappelen geschild, in blokjes (1 cm)350 g
-
water50 g
-
zout en meer naar smaak1 tl
-
vers gemalen zwarte peper en meer naar smaak1 tl
-
lente-ui in stukken30 g
-
verse zalmfilet, ontveld in stukken (3 cm)350 g
-
Gruyère kaas in 8 stukken80 g
Sla
-
gemengde jonge bladsla120 g
-
cherry tomaten gehalveerd100 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
olijfolie1 el
-
balsamico azijn½ el
Voeding per 1 portie
Calorieën
525 kcal /
2197 kJ
Eiwitten
27 g
Vetten
34 g
Koolhydraten
26 g
Vezels
2.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Zal(m)ig lekker
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Curry-wortelbrood
1u. 5min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Courgette en ham lasagne
1u. 5min
Bananensticks met chocoladecoating
Geen beoordelingen
Kalkoenburgers
Geen beoordelingen
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Kip in perziksaus
40min
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Koolstoofpot met kalkoen
40min