Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gruyère gevulde zalmburger
- 80 g wit brood, in stukken
- 15 g olijfolie
- 50 g boter, in stukken
- 350 g bloemige aardappelen, geschild, in blokjes (1 cm)
- 50 g water
- 1 tl zout, en meer naar smaak
- 1 tl vers gemalen zwarte peper, en meer naar smaak
- 30 g lente-ui, in stukken
- 350 g verse zalmfilet, ontveld, in stukken (3 cm)
- 80 g Gruyère kaas, in 8 stukken
Sla
- 120 g gemengde jonge bladsla
- 100 g cherry tomaten, gehalveerd
- ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 1 el olijfolie
- ½ el balsamico azijn
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2197 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrije mini appeltaartjes (koolhydraatarm)
Geen beoordelingen
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Geen beoordelingen
Champagne en pompelmoes sorbet
Geen beoordelingen
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30min
Victoria Sponge cake
Geen beoordelingen
Oranje gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Kippenbouillon met broodknoedels
1h 5min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1 Std. 25 Min
Preiquiche
1h 45min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 Std. 10 Min