Apparaten en accessoires
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
Gruyère gevulde zalmburger
-
wit brood in stukken80 g
-
olijfolie15 g
-
boter in stukken50 g
-
bloemige aardappel geschild, in blokjes (1 cm)350 g
-
water50 g
-
zout en meer naar smaak1 tl
-
vers gemalen zwarte peper en meer naar smaak1 tl
-
lente-ui in stukken30 g
-
verse zalmfilet, ontveld in stukken (3 cm)350 g
-
Gruyère kaas in 8 stukken80 g
Sla
-
gemengde jonge bladsla120 g
-
cherry tomaten gehalveerd100 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
olijfolie1 el
-
balsamicoazijn½ el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
27 g
Calorieën
2197 kJ /
525 kcal
Vetten
34 g
Vezels
2.9 g
Koolhydraten
26 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Zal(m)ig lekker
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Keine Bewertungen
Aardbei-lavendel marshmallows
Keine Bewertungen
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Keine Bewertungen
Gevulde groenten
1 Std. 20 Min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Keine Bewertungen
Steak Stroganoff
45 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Siciliaanse Garnalensalade
40 Min
Trio van rijst, vis en groenten
35 Min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 Min
Kruidenvinaigrette
Keine Bewertungen
Kipfilets pizzaiola
55 Min