Apparaten en accessoires
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
Gruyère gevulde zalmburger
-
wit brood in stukken80 g
-
olijfolie15 g
-
boter in stukken50 g
-
bloemige aardappel geschild, in blokjes (1 cm)350 g
-
water50 g
-
zout en meer naar smaak1 tl
-
vers gemalen zwarte peper en meer naar smaak1 tl
-
lente-ui in stukken30 g
-
verse zalmfilet, ontveld in stukken (3 cm)350 g
-
Gruyère kaas in 8 stukken80 g
Sla
-
gemengde jonge bladsla120 g
-
cherry tomaten gehalveerd100 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
olijfolie1 el
-
balsamicoazijn½ el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
27 g
Calorieën
2197 kJ /
525 kcal
Vetten
34 g
Vezels
2.9 g
Koolhydraten
26 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Zal(m)ig lekker
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Ratatouille
40min
Oranje gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Viscurry
35min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1u.
Zalmburgers
25min
Soubisesaus
Geen beoordelingen
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.