Apparaten en accessoires
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
Gruyère gevulde zalmburger
-
wit brood in stukken80 g
-
olijfolie15 g
-
boter in stukken50 g
-
bloemige aardappel geschild, in blokjes (1 cm)350 g
-
water50 g
-
zout en meer naar smaak1 tl
-
vers gemalen zwarte peper en meer naar smaak1 tl
-
lente-ui in stukken30 g
-
verse zalmfilet, ontveld in stukken (3 cm)350 g
-
Gruyère kaas in 8 stukken80 g
Sla
-
gemengde jonge bladsla120 g
-
cherry tomaten gehalveerd100 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
olijfolie1 el
-
balsamicoazijn½ el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
27 g
Calorieën
2197 kJ /
525 kcal
Vetten
34 g
Vezels
2.9 g
Koolhydraten
26 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Zal(m)ig lekker
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Chocoladehazelnootpasta
45min
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1u. 30min
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1u. 15min
Zwarte woud taart met amarena kersen
5u.
Asperge ovenschotel
1u. 30min
Mediterrane kippenpastei
50min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Ananaspakketjes
1u.
Chocoladereep likeur
15min
Zalmburgers
25min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min