Apparaten en accessoires
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
Gruyère gevulde zalmburger
-
wit brood in stukken80 g
-
olijfolie15 g
-
boter in stukken50 g
-
bloemige aardappel geschild, in blokjes (1 cm)350 g
-
water50 g
-
zout en meer naar smaak1 tl
-
vers gemalen zwarte peper en meer naar smaak1 tl
-
lente-ui in stukken30 g
-
verse zalmfilet, ontveld in stukken (3 cm)350 g
-
Gruyère kaas in 8 stukken80 g
Sla
-
gemengde jonge bladsla120 g
-
cherry tomaten gehalveerd100 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
olijfolie1 el
-
balsamicoazijn½ el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
27 g
Calorieën
2197 kJ /
525 kcal
Vetten
34 g
Vezels
2.9 g
Koolhydraten
26 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Zal(m)ig lekker
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Amandel Spritz-koekjes
1u.
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3u.
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
Mediterrane kippenpastei
50min
Kalkoenburgers
Geen beoordelingen
Hot dogs
35min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Geen beoordelingen
Zalmburgers
25min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1u. 25min