Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g cebuli, przekrojonej na pół
- 100 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do smażenia
- 400 g ziemniaków, pokrojonych w 2 mm plastry
- 120 g wody
- 1 łyżeczka soli
- 6 jajek
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1936.4 kJ / 462.5 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 22.8 g
- Vetten
- 37.2 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ziemniaczany quiche z czosnkiem niedźwiedzim
1 Std. 50 Min
Risotto pomarańczowe
45min
Placuszki z kukurydzą i kolendrą
50min
Pissaladière - francuska pizza
1h 20min
Sardyńska zapiekanka ziemniaczana
1h 20min
Kibiny z ziemniakami i serem cheddar
1h 45min
Focaccia z ziemniakami, boczkiem i rozmarynem
2 Std. 50 Min
Paneer ze szpinakiem (Saag Paneer)
13h 5min
Ziemniaczane podpłomyki
13u.
Zapiekanka ziemniaczana (parmentier) z sosem bolońskim z bakłażana i soczewicy
1 Std. 35 Min
Gnocchi alla romana
2h
Frittata z bobem i młodymi ziemniakami
1h 10min