Apparaten en accessoires
Pudim de peixe com molho de tomate
Voorbereiding. 5min
Totaal 3u.
8 doses
Ingrediënten
Pudim
-
água500 g
-
azeite10 g
-
lombos de pescada400 g
-
natas300 g
-
ovos8
-
polpa de tomate300 g
-
açúcar10 g
-
sal1 pitada de
-
pimenta1 pitada de
Molho
-
azeite25 g
-
cebola100 g
-
alho2 dentes de
-
tomate pelado cortado em pedaços400 g
-
farinha10 g
-
açúcar1 c. chá de
-
sal1 pitada de
-
pimenta1 pitada de
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
178.3 mg
Eiwitten
16.7 g
Calorieën
1312.3 kJ /
313.6 kcal
Vetten
22.9 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
10.6 g
Koolhydraten
11.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sobras de ontem
9 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je het ook leuk...
Tártaro de legumes e algas
Geen beoordelingen
Pudim de peixe da avó Titão
2u. 30min
Soufflé de atum
1u. 15min
Pudim de bacalhau
2u.
Soufflé de peixe
1u.
Pudim de pescada
1u.
Tarte de peixe e coentros com queijo da Ilha
50min
Pudim de ervilhas com cenoura
1u. 25min
Bacalhau à abade de Priscos
50min
Soufflé de peixe
1u. 10min
Empada de frango e alho-francês
50min
Soufflé de bacalhau e tomate seco
1u.