Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tk pembe tane karabiber, süslemek için ekstra pembe karabiber
- 2 dal dereotu yaprağı, süslemek için ekstra dereotu
- 300 g somon fileto, derisiz, kılçıksız, 3 parçaya bölünmüş
- 40 g limon suyu
- 2 yk zeytinyağı
- ½ tk Worcestershire sosu
- ½ tk tuz
- 1 tutam toz karabiber
- 100 g körpe roka veya karışık yeşillik
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 560 kJ / 134 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Porçini Mantarlı Tagliatelle
1 Std.
Sebzeli Kuzu Yahni
55min
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1 Std. 10 Min
Frambuazlı Balzamik Çektirmesi
Geen beoordelingen
Vanilya Sosu (İngiliz kreması)
15 min
Zencefilli Acı Biberli Salata Sosu
5min
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1 Std. 5 Min
Kurutulmuş Domates Pesto Dolgulu Tavuk Göğsü
50min
Karamelize Kırmızı Soğan Chutney
24h
Acı Biberli Zeytinyağı
25 Min
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1h 30min
Sweet Chili Sos
25 Min