Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
400
g kabuklu midye, temizlenmiş
of 400 g dondurulmuş kabuklu midye, temizlenmiş, çözdürülmüş - 160 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 40 g zeytinyağı
-
200
g kalamar halkası
of 200 g dondurulmuş kalamar halkası, çözdürülmüş - 200 g karışık biber (örn. kırmızı, yeşil), parçalara bölünmüş (3 cm)
- 50 g sucuk, ince dilimlenmiş
- 400 g konserve doğranmış domates, suyuyla birlikte
- 1 ½ tk tuz
- 2 tutam safran lifi
- 200 g su
-
½
tk ev yapımı tavuk bulyon ezmesi,
of ¼ küp tavuk bulyon - 350 g risotto pirinci
- 50 g herhangi bir karides cinsi, ayıklanmış, temizlenmiş
- 1 - 2 yk tereyağı
- 1 limon, dilimler halinde kesilmiş, servis için
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 1593 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Köy Ekmeği
2sa
Somonlu ve Çin Lahanalı Somon Salatası
Geen beoordelingen
Matchalı Smoothie Kasesi
Geen beoordelingen
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 Min
Parmesan Peynirli Risotto
30 Min
Kremalı Mantarlı Et
1h 10min
Limon ve Hardallı Somon ve Yeşil Püre
50min
Tempura Sebzeler
40 Min
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
Geen beoordelingen
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 Min
Zeytinyağlı Enginar
1h
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2h 55min