Compatibele versies
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g sıvı yağ
- 5 g hardal
- ¼ tk tuz, serpmek için ekstra 5-6 tutam tuz
- ¼ tk toz tatlı kırmızı biber
- ¼ tk kuru maydanoz (optioneel)
- 250 g tavuk göğsü fileto, derisiz, 2 parça halinde
- 700 g su
- 350 g kereviz kökü, parçalara bölünmüş
- 200 g kırmızı hokkaido kabağı
- 100 g soğan
- 3 - 4 tutam karabiber
- 300 g elma, ekşi, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 100 g süt
- 2 tutam muskat, toz
- 2 - 3 dal maydanoz, sadece yaprakları (optioneel)
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 1578 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 12.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gorgonzolalı Brokoli Çorbası
40 min.
Bal Kabağı Çorbası
35 min.
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55min
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30 min.
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1u. 5min
Kore Usulü Kızarmış Tavuk
4h
Ispanaklı Patates Çorbası, Sütlü Yumurta Karoları ile
45 min.
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 min.
Varoma'da Yeşillikli Omlet
40 min.
Labne Peyniri
24 godz.
Karides Sote
10min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 min.