Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g su
- 160 g havuç, verev kesilmiş (0.5 cm)
- 500 g yer elması, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 2 diş sarımsak
- 70 g soğan, ikiye bölünmüş
- 50 g zeytinyağı
- 1 tk tuz
- ½ tk karabiber
- 140 g portakal suyu
- 2 dal dereotu, sadece yaprakları
- Voeding
- per 4 porsiyon
- Calorieën
- 3604 kJ / 860.8 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 44.1 g
- Vetten
- 50.1 g
- Vezels
- 67.3 g
Alternatieve recepten
Kırmızı Biberli ve Kabak Çekirdekli Çiğ Brokoli Salatası
10min
Cevizli Kereviz Salatası
10min
Armut ve Nar ile Buharda Pancar Püresi
1h 5 min
Mor Lahana, Havuç ve Alabaş Salatası
15min
Tavuk Topları ile Lahana Çorbası
2h 30min
Hellimli Pancar Salatası
20 Min
Zencefilli Tarçınlı Bisküvi
2 Std. 20 Min
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1u. 15min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50min
Ispanak Başı
40min
Pancar Salatası
15min
Zeytinyağlı Pırasa
30min