Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g su
- 160 g havuç, verev kesilmiş (0.5 cm)
- 500 g yer elması, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 2 diş sarımsak
- 70 g soğan, ikiye bölünmüş
- 50 g zeytinyağı
- 1 tk tuz
- ½ tk karabiber
- 140 g portakal suyu
- 2 dal dereotu, sadece yaprakları
- Voeding
- per 4 porsiyon
- Calorieën
- 3604 kJ / 860.8 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 44.1 g
- Vetten
- 50.1 g
- Vezels
- 67.3 g
Alternatieve recepten
Buharda pişmiş karnabahar
30min
Keten Tohumlu Kraker
1h 50min
Kremamsı bezelye çorbası
40min
Turna Yemişli ve Pikan Cevizli Brüksel Lahanası
35 min
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1h 15 phút
Plaska
1h 15 phút
Zeytinyağlı Pırasa
30min
Zeytinyağlı Enginar
1h
Buharda pişmiş brokoli
20 min
Zeytinyağlı Fava
35 min
Mantarlı Ispanaklı Peynirli Kiş
1 Std. 45 Min
Zeytinyağlı Sebzeli Enginar
2h 5 min