Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 yk zeytinyağı
- 6 yk limon suyu veya karışık limon-portakal suyu
- 2 yk hardal
- 50 - 60 g karışık taze ot yaprağı (örn. nane, dereotu, maydanoz)
- 1 tk tuz
- 1 - 2 tutam karabiber
- 1 diş sarımsak
- ¼ tk tatlı kırmızı toz biber
- 1 - 2 tutam kimyon
- 400 g tavuk göğsü fileto, derisiz, kuşbaşı (2-3 cm) veya dilimlenmiş (1 cm kalınlığında)
- 1500 g su
- 150 g yeşil mercimek
- 3 adet enginar, dilimlenmiş (0,5 cm) veya küp küp kesilmiş (1 cm)
- 350 - 450 g semizotu
- 1 - 2 adet salatalık, dilimlenmiş
- 8 adet kiraz domates, dörde bölünmüş
- 1 avokado, küp küp kesilmiş
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 2415 kJ / 577 kcal
- Eiwitten
- 39.5 g
- Koolhydraten
- 30.8 g
- Vetten
- 32.6 g
- Vezels
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
16h
Tavuklu Keşkek
1h 20 min
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1h 25min
Mango Soslu Ballı Misket Limonlu Tavuk
1hod. 15min
Kinoalı Sebzeli Somon Salatası
35min
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30min
Avokadolu Enginar
3h 45min
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1h 5 min
Etli Fajita
40 Min
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1 Std.
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1h 10min
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30min