Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ¼ portakal kabuğu, sadece turuncu kısımları
- 50 g soğan
- 300 g rezene kökü, sapları ayıklanmış, dörde bölünmüş, yeşillikleri süsleme için kenara ayrılmış
- 275 g portakal suyu
- 60 g zeytinyağı
- 400 g su
- 1 ¼ tk tuz
- 2 tutam karabiber
- 6 enginar çanağı, taze veya dondurulmuş, çözdürülmüş (yakl. Ø 8 cm)
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 749.3 kJ / 179 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 10.4 g
- Vezels
- 8.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45 分钟
Kinoalı Mercimek Köftesi
26 godz.
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35 分钟
Pancar Carpaccio
20 min
İtalyan Baharat Karışımı
15 Min
Balkabaklı Risotto
25 min
Ketojenik Krakerler
1小时
Mercimekli Enginarlı Tavuklu Semizotu Salatası
4h 45min
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1 Std. 15 Min
Çerkez Tavuğu
1小时
Zeytinyağlı Sebzeli Enginar
2 Std. 5 Min
Balık Buğulama ve Sebzeler
30 分钟