Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Somon ve Kaplaması
- 100 g beyaz tost ekmeği, küçük parçalara bölünmüş
- 1 yk esmer şeker
- 10 g maydanoz, taze, sadece yaprakları
-
1
misket limonu, şeritler halinde soyulmuş, sadece yeşil kısımları
of 1 limon, şeritler halinde soyulmuş, sadece sarı kısımları - 60 g hardal
- 15 g tereyağı, yumuşak
- 1 tk tuz
- 1 tutam karabiber
- 4 somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri yakl. 130 g, en kalın kısımları yakl. 3 cm)
- 2 - 3 yk file badem veya pirinç badem
Yeşil Püre
- 30 g zeytinyağı
- 30 g soğan, dörde bölünmüş
- 200 g dondurulmuş bezelye, çözdürülmüş
- 200 g patates, küçük parçalara bölünmüş (1 cm)
- 120 g süt
- 1 tk tuz
- 1 tutam karabiber
- 150 g ıspanak yaprağı, dondurulmuş
- 20 g tereyağı, yumuşak
- 1 tutam muskat, toz
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 2823.5 kJ / 674.8 kcal
- Eiwitten
- 41.4 g
- Koolhydraten
- 38.5 g
- Vetten
- 40.4 g
- Verzadigd vet
- 11.2 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 1587.4 mg
Alternatieve recepten
Sebze Bulyon
1sa
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1sa
Misket Limonu ve Kişnişli Salata Sosu
No ratings
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
No ratings
Ananas Carpaccio ve Pembe Sorbe
No ratings
Frambuaz Soslu Kaju Panna Cotta (vegan)
3h 20 min.
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1 godz. 5 min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1sa
Naneli Bezelye Köfteleri
45 dk
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30 dk
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 dk
Buharda Pişmiş Somon
30 dk