Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Somon ve Kaplaması
- 100 g beyaz tost ekmeği, küçük parçalara bölünmüş
- 1 yk esmer şeker
- 10 g maydanoz, taze, sadece yaprakları
-
1
misket limonu, şeritler halinde soyulmuş, sadece yeşil kısımları
of 1 limon, şeritler halinde soyulmuş, sadece sarı kısımları - 60 g hardal
- 15 g tereyağı, yumuşak
- 1 tk tuz
- 1 tutam karabiber
- 4 somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri yakl. 130 g, en kalın kısımları yakl. 3 cm)
- 2 - 3 yk file badem veya pirinç badem
Yeşil Püre
- 30 g zeytinyağı
- 30 g soğan, dörde bölünmüş
- 200 g dondurulmuş bezelye, çözdürülmüş
- 200 g patates, küçük parçalara bölünmüş (1 cm)
- 120 g süt
- 1 tk tuz
- 1 tutam karabiber
- 150 g ıspanak yaprağı, dondurulmuş
- 20 g tereyağı, yumuşak
- 1 tutam muskat, toz
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 2823.5 kJ / 674.8 kcal
- Eiwitten
- 41.4 g
- Koolhydraten
- 38.5 g
- Vetten
- 40.4 g
- Verzadigd vet
- 11.2 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 1587.4 mg
Alternatieve recepten
Limonlu Kek
2h 30min
Mini Burger
2h 40min
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 min
Buharda Pişmiş Somon
30 min
Ballı Armutlu Salata Sosu
Geen beoordelingen
Çilekli Salata Sosu
5 min
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1h 10min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 min
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1 godz.
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 min
Kremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1 Std. 30 Min
Peru Usulü Tavuk, Kişnişli Yeşil Sos ve Avokado Salatası
10 godz. 30 min