Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan peyniri, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- 3 g maydanoz yaprağı, taze
- ½ diş sarımsak
- 20 g soğan, ikiye bölünmüş
- 15 g riviera zeytinyağı
-
100
g shiitake mantarı, sapları ayıklanmış, parçalara bölünmüş (3 cm) (bk. öneriler)
of herhangi bir taze mantar, sapları ayıklanmış, parçalara bölünmüş (3 cm) (bk. öneriler) - 25 g sek beyaz şarap
- 130 g Arborio pirinci
- 435 g su, oda sıcaklığında
- 1 tk tuz, damak tadına göre
- 1 tutam toz karabiber
- 1 ¼ - 1 ½ yk tereyağı (yakl. 20 g), soğuk, küp küp kesilmiş
- ⅛ tk elma sirkesi (optioneel)
-
mikro filiz, süslemek için
(optioneel)
of taze frenk soğanı, ince kıyılmış, süslemek için (optioneel)
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 2005.5 kJ / 479.3 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 57.7 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 9.4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1453.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mantarlı Risotto
40 Min
Parmesan Peynirli Risotto
30 min.
Brokoli Kuskuslu ve Portakallı Somon
45 Min
Elma Sos
20 Min
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 min
Sebzeli Karides
40 Min
Domatesli Risotto
30 min.
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 Min
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15 Min
Somon ve Rezeneli Risotto
25 dk
Kremalı Mantarlı Et
1 Std. 10 Min
Sıcak Şarap
15 Min