Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinasyon
- 1 limonun kabuğu, sarı kısımları
- 2 diş sarımsak
- 10 - 20 g taze zencefil, kabukları soyulmuş
- 2 dal kişniş yaprağı
- 100 g yoğurt
- ½ tk toz zerdeçal
-
1
tk toz tatlı kırmızı biber
of toz acı kırmızı biber - 20 g limon suyu
- 6 somon fileto, derisiz, kılçıksız (tanesi yakl. 150 g)
Kişnişli Mayonez
- 30 g kişniş yaprağı (yaklaşık 1 demet)
- ½ - 1 yeşil acı biber, parçalara bölünmüş
- 150 g mayonez
- 1 limon, suyu
- ½ tk kimyon
- 1 - 2 tutam tuz
- tuz
- karabiber
- 1 - 2 salatalık, şerit halinde kesilmiş, servis etmek için
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 1591.2 kJ / 380.3 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 24.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 78.3 mg
Alternatieve recepten
Focaccia
2 godz. 45 min
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1h
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35min
Ballı, Soya Soslu, Hardallı Marinasyon
5min
Midyeli Penne
1h 5min
Rokalı Pesto
10min
Hardallı Balzamik Sirke Sosu
10min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2 Std. 20 Min
Ton Balıklı Sebze Noodle
Pas d’évaluation
Muzlu ve Kuruyemişli Kıtır Granola
1h
Kepekli Bulgur Salatası
40min
Pesto Sosu
15min