Apparaten en accessoires
Rogge flatbreads
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 10min
8 stuks
Ingrediënten
-
havervlokken70 g
-
water500 g
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
honing2 el
-
zonnebloemolie plus extra om in te vetten100 g
-
roggebloem200 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven380 g
-
zout1 ½ tl
-
gedroogd venkelzaad (optioneel) volgens smaak½ - 1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
9 g
Calorieën
1738 kJ /
415 kcal
Vetten
14 g
Vezels
4.8 g
Koolhydraten
61 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Heerlijke flatbreads
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
1u. 30min
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Charoset
15min
Meal Prep - Haver | Overnight pap, groentesmoothie, chocolade en havermout muffins
45min
Vegan challah brood
2u. 30min
Brownies van zoete aardappel
1u.
Levercake
1u. 50min
Turkse flatbreads
2u. 10min
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1u. 35min
Glutenvrije bloem
Geen beoordelingen
Aardappel flatbread
12u.
Volkoren hamburgerbroodjes
2u. 50min