Apparaten en accessoires
Rogge flatbreads
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 10min
8 stuks
Ingrediënten
-
havervlokken70 g
-
water500 g
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
honing2 el
-
zonnebloemolie plus extra om in te vetten100 g
-
roggebloem200 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven380 g
-
zout1 ½ tl
-
gedroogd venkelzaad (optioneel) volgens smaak½ - 1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
9 g
Calorieën
1738 kJ /
415 kcal
Vetten
14 g
Vezels
4.8 g
Koolhydraten
61 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Heerlijke flatbreads
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Gefermenteerde rode uien
96u.
Maanzaad-mayonaise
Geen beoordelingen
Kruidenboter flatbreads
35min
Pêche Melba
Geen beoordelingen
Pistache en amandel filo spiraal
Geen beoordelingen
Hummus van rode biet
10min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1u. 45min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Geen beoordelingen
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1u.
Pitabrood
2u.
Vegetarische bonenburger
1u. 20min