Apparaten en accessoires
Rogge flatbreads
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 10min
8 stuks
Ingrediënten
-
havervlokken70 g
-
water500 g
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
honing2 el
-
zonnebloemolie plus extra om in te vetten100 g
-
roggebloem200 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven380 g
-
zout1 ½ tl
-
gedroogd venkelzaad (optioneel) volgens smaak½ - 1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
9 g
Calorieën
1738 kJ /
415 kcal
Vetten
14 g
Vezels
4.8 g
Koolhydraten
61 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Heerlijke flatbreads
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hummus van rode biet
10min
Groene bron
10min
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1u. 30min
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Groene smoothie
10min
Mai tai
10min
Gekruide kersenbrioche-krans
2u. 20min
Turkse flatbreads
2u. 10min
Gekruide noten
45min
Linzensoep met spinazie
50min
Wortelsalade met sesamcrackers
1u.
Tomaat en Chili jam
1u. 15min