Apparaten en accessoires
Rogge flatbreads
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 10min
8 stuks
Ingrediënten
-
havervlokken70 g
-
water500 g
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
honing2 el
-
zonnebloemolie plus extra om in te vetten100 g
-
roggebloem200 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven380 g
-
zout1 ½ tl
-
gedroogd venkelzaad (optioneel) volgens smaak½ - 1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
9 g
Calorieën
1738 kJ /
415 kcal
Vetten
14 g
Vezels
4.8 g
Koolhydraten
61 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Heerlijke flatbreads
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Ninguna valoración
Geroosterde aubergines
Ninguna valoración
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Ninguna valoración
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Ninguna valoración
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Ninguna valoración
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5h 15min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
Ninguna valoración
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2h
Volkoren hamburgerbroodjes
2h 50min
Gestoomd volkorenbrood
2h