Apparaten en accessoires
Rogge flatbreads
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 10min
8 stuks
Ingrediënten
-
havervlokken70 g
-
water500 g
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
honing2 el
-
zonnebloemolie plus extra om in te vetten100 g
-
roggebloem200 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven380 g
-
zout1 ½ tl
-
gedroogd venkelzaad (optioneel) volgens smaak½ - 1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
9 g
Calorieën
1738 kJ /
415 kcal
Vetten
14 g
Vezels
4.8 g
Koolhydraten
61 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Heerlijke flatbreads
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Portugees brood (Pão de água)
3 godz. 30 min
Tunesische Chorba
45 min
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Brak ocen
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 min
Havermoutrepen met kaas
45 min
Hazelnootijs
Brak ocen
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 godz.
Aardappel flatbread
12 godz.
Linzensoep met spinazie
50 min
Sinaasappelcake
1 godz.
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min