Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g havervlokken
- 500 g water
- 20 g verse gist, verkruimeld
- 2 el honing
- 100 g zonnebloemolie, plus extra om in te vetten
- 200 g roggebloem
- 380 g broodbloem, plus extra om te bestuiven
- 1 ½ tl zout
- ½ - 1 tl gedroogd venkelzaad, volgens smaak (optioneel)
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1738 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Boerenbrood
2hod.
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1hod. 15min
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Geen beoordelingen
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Geen beoordelingen
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Geen beoordelingen
Driekoningentaart met hazelnoten
Geen beoordelingen
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min
Kaastaartijs
Geen beoordelingen
Glutenvrije broodjes zonder granen
1 Std. 20 Min
Pitabrood
2hod.
Brood van gierstmeel
2 godz. 35 min