Compatibele versies
Minicroissants de requeijão recheados com queijo e espinafres
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 250 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 100 g queijo feta
- 125 g espinafres descongelados bem espremidos
- 75 g azeitonas pretas s/ caroço
- ½ malagueta vermelha
- ½ c. chá de sal
Massa
- 200 g requeijão cortado em pedaços
- 200 g manteiga à temperatura ambiente
- 200 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de sal
- 2 gemas de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 426.5 kJ / 101.9 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasanha vegetariana
1 Std. 15 Min
Hambúrgueres vegetarianos
50min
Croquetes de queijo e espinafres
30 Min
Hambúrgueres de spirulina vegan
40 Min
Fritata de bulgur, acelga e ervas aromáticas
1 Std.
Piza de cebola, brie e gorgonzola
1 Std.
Hambúrgueres de arroz
40 Min
Taças mexicanas
20min
Bolinhas de queijo de cabra, uvas e pistácio
45min
Conchas de massa com espinafres e requeijão
1 Std. 10 Min
Canelones de beringela
1h 5min
Wraps de frango e abacate
25 Min