Compatibele versies
Minicroissants de requeijão recheados com queijo e espinafres
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 250 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 100 g queijo feta
- 125 g espinafres descongelados bem espremidos
- 75 g azeitonas pretas s/ caroço
- ½ malagueta vermelha
- ½ c. chá de sal
Massa
- 200 g requeijão cortado em pedaços
- 200 g manteiga à temperatura ambiente
- 200 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de sal
- 2 gemas de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 426.5 kJ / 101.9 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche de presunto e tomate
55 min
Tarte de cebola e azeitona
50 Min
Folhado de ervilhas e batata-doce
50 Min
Piza de cebola, brie e gorgonzola
1 Std.
Crocante mediterrânico
50 Min
Bolachas salgadas de queijo e mostarda
1 Std.
Argola de sementes de papoila com manteiga de limão
1 Std. 25 Min
Crepes recheados com cogumelos, requeijão e espinafres
45 min
Focaccia de espargos verdes e queijo parmesão
3 godz. 40 min
Bolachas de chocolate e pistácio
1 Std. 30 Min
Folhado de abóbora e queijo azul
1 Std. 20 Min
Quiche de tomate, queijo e manjericão
1 Std.