Compatibele versies
Minicroissants de requeijão recheados com queijo e espinafres
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 250 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 100 g queijo feta
- 125 g espinafres descongelados bem espremidos
- 75 g azeitonas pretas s/ caroço
- ½ malagueta vermelha
- ½ c. chá de sal
Massa
- 200 g requeijão cortado em pedaços
- 200 g manteiga à temperatura ambiente
- 200 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de sal
- 2 gemas de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 426.5 kJ / 101.9 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Menu: Sopa de cogumelos; Pimentos recheados com arroz e molho de tomate
1 Std. 5 Min
Quiche de ervilhas, feijão-verde e ricota
2h 25min
Lasanha de espinafres, requeijão e pesto
55min
Crepes de alho-francês, cogumelos e bacon
1h 45min
Quiche de curgete
1 Std. 5 Min
Bruschetta com pesto e tomate
40min
Baguetes com manteiga de ervas
30 Min
Tarte de couve-flor e queijo
50min
Quiche de tomate e azeitonas
1 godz.
Canelones de beringela
1 Std. 5 Min
Risoto de alho com tomate-cereja e mozarela
45 Min
Quiche de pimentos, espinafres e queijos
1 Std. 15 Min