Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Stängel Kerbel, abgezupft
- 6 Stängel Estragon, abgezupft
- 100 g Schalotten
- 100 g Weißwein, trocken
- 20 g Weißweinessig
- 3 Pfefferkörner, schwarz
- 60 g Wasser
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 2 Eigelb
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer
- 1 TL Worcester-Sauce
- 1 Msp. Senf
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- Voeding
- per 600 g
- Calorieën
- 8827 kJ / 2109 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 221 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce Béarnaise
20min
Remoulade
10 dk
Sauce Hollandaise
15min
Bouillabaisse
1h
Vitello Tonnato
48 Std.
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Sauce Rouille
25 Min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1h
Caesar-Salat mit Hähnchenbrust
3 godz. 15 min
Caesar's Salad
30min
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min