Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Stängel Kerbel, abgezupft
- 6 Stängel Estragon, abgezupft
- 100 g Schalotten
- 100 g Weißwein, trocken
- 20 g Weißweinessig
- 3 Pfefferkörner, schwarz
- 60 g Wasser
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 2 Eigelb
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer
- 1 TL Worcester-Sauce
- 1 Msp. Senf
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- Voeding
- per 600 g
- Calorieën
- 8827 kJ / 2109 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 221 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rieslingspasteten
2h 30 min
Sauce Béarnaise
20min
Sauce Hollandaise
15min
Sauce Béarnaise
15min
Crème brûlée
2h 30 min
Vitello Tonnato
48u.
Filet Wellington
1h 45 min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Bouchées à la Reine
55 min
Zweierlei vom Lamm mit Möhren-Ingwer-Püree und Rotwein-Jus
5h 15min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 min
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40 min