Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehen
- 600 g Gruyère, in Stücken
- 200 g Emmentaler, in Stücken
- 420 g Weißwein, trocken
- 20 g Speisestärke
- 20 g Kirschwasser
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Muskat
- ½ TL Paprika edelsüß
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3895 kJ / 930 kcal
- Eiwitten
- 56 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 67 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Risotto alla Milanese
35 Min
Sauce Béarnaise
40 Min
Family-Käsefondue (alkoholfrei)
20min
Risotto milanese
35 Min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min
Gnocchi mit Salbeibutter
2h
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 Min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 Min
Käsefondue (mediterran)
25 Min
Risotto
30 Min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2h
Gorgonzola-Sauce
20min