Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g wody, plus dodatkowa ilość do nawilżenia papieru do pieczenia
- 250 g ziemniaków, młodych (Ø ok. 4 cm), nieobranych, pokrojonych w ćwiartki
-
300
g bobu, świeżego
of 300 g bobu, mrożonego, uprzednio rozmrożonego - 90 g cebuli, przekrojonej na pół
- 1 ząbek czosnku
- 20 g oleju rzepakowego
- 6 jajek
- 1 łyżka koperku, świeżego, tylko liście, drobno posiekanego
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, świeżo mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1053 kJ / 251.5 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 12.8 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Makaron z cukinii z tuńczykiem i suszonymi pomidorami
25min
Risotto dyniowe z boczkiem
35 min
Kalarepa à la ryba po grecku
50 min
Frittata z jarmużem i ziemniakami
1h 10min
Frittata cukiniowa
40 min
Pęczotto z dynią i kurkami
1h 10min
Zapiekanka makaronowa z dynią i serem
1 godz.
Tabbouleh z bobem
50 min
Frittata ze szparagami
50 min
Risotto z cukinią i serem feta
30 min
Tarta z botwinką i serem feta
1 godz. 45 min
Sałatka z bobu i pomidorków z cytrynowym winegretem
30 min