Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g d'échalotes
- 30 g de beurre, et un peu pour la poêle
- 320 g de riz spécial risotto
- 100 g de vin rouge, bourgogne de préférence
- 680 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes, de volaille ou de bœuf
- 1 gousse d'ail, hachée
- 200 g de champignons des bois frais
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 5 brins de persil frais, équeutés, hachés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 839 kJ / 20.5 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 8.8 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 Min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 Min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 Min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 Min
Risotto au pesto et au chèvre
30min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40min
Risotto aux asperges
35 Min
Risotto de crozets aux champignons et au lard
45 Min