Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g sızma zeytinyağı, üzerinde gezdirmek için ekstra zeytinyağı
- 370 g karışık sebze (örn. havuç, pırasa, kereviz sapı), dilimlenmiş (1 cm)
- 1 tk tuz, kalamar için ekstra tuz
- 1 tutam toz karabiber, kalamar için ekstra karabiber
-
350
g kuru börülce, en az 4 saat ıslatılmış (bk. öneriler)
of 350 g yeşil mercimek, durulanmış ve süzdürülmüş - 120 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 40 g sızma zeytinyağı
-
500
g olgun domates, parçalara bölünmüş
of 500 g konserve domates - 15 g domates salçası
- 1 yk tatlı kırmızı toz biber
- 1 tk tuz
- 1 tutam toz karabiber
- 350 g su
-
1
tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon,
of ¾ tk toz sebzeli çeşni -
1000
g bebek kalamar, bütün
of kalamar halkası, taze veya donuk (çözdürülmüş) - 270 g karışık sebze (örn. havuç, pırasa, kereviz sapı) dilimlenmiş (1 cm)
- 20 g limon suyu (optioneel)
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 1339 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Balkabaklı Peynirli Makarna
1 godz. 15 min
Antioksidan Detoks İçeceği
15 min
Et Bulyon
45 min
Taze Otlu Fasulye Köftesi
25 min
Çin Usulü 5 Baharat Karışımı
5 min
Bellini Kokteyl
5 min
Kivili ve Zencefilli Smoothie
10 min
Tütsülenmiş Uskumrulu ve Semizotlu Dip
10 min
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1h 5 min.
Sebzeli Nohut Yahnisi
45 min
Antep Fıstıklı Dondurma
12h 20min
Kuzu Gerdan Yahni
1 godz. 45 min