Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g sızma zeytinyağı, üzerinde gezdirmek için ekstra zeytinyağı
- 370 g karışık sebze (örn. havuç, pırasa, kereviz sapı), dilimlenmiş (1 cm)
- 1 tk tuz, kalamar için ekstra tuz
- 1 tutam toz karabiber, kalamar için ekstra karabiber
-
350
g kuru börülce, en az 4 saat ıslatılmış (bk. öneriler)
of 350 g yeşil mercimek, durulanmış ve süzdürülmüş - 120 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 40 g sızma zeytinyağı
-
500
g olgun domates, parçalara bölünmüş
of 500 g konserve domates - 15 g domates salçası
- 1 yk tatlı kırmızı toz biber
- 1 tk tuz
- 1 tutam toz karabiber
- 350 g su
-
1
tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon,
of ¾ tk toz sebzeli çeşni -
1000
g bebek kalamar, bütün
of kalamar halkası, taze veya donuk (çözdürülmüş) - 270 g karışık sebze (örn. havuç, pırasa, kereviz sapı) dilimlenmiş (1 cm)
- 20 g limon suyu (optioneel)
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 1339 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zeytinyağlı Pırasa
30 Min
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1h 15min
Mantar Çorbası, Buharda Pişmiş Hindi ve Sebzeler
45 Min
Kepekli Bulgur Salatası
40 Min
Hindistan Cevizi Yoğurdu
12hod. 25min
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
Geen beoordelingen
Buharda pişmiş ıspanak
15min
Bademli Yoğurtlu Ekmek
1小时 20 分钟
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45 Min
Kuzu Gerdan Yahni
1 Std. 45 Min
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 Min
Kinoalı Mercimek Köftesi
26 Std.