Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 1500 g água
- 60 g azeite
- 2 ½ c. chá de sal
- 15 espargos verdes frescos
- 250 g massa tipo fettuccine
- 100 g pinhões
- 40 g folhas de espinafres baby
- 2 dentes de alho
- ½ limão, só o sumo
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 739 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle com cogumelos salteados
40 Min
Cuscuz com frango, tomate seco e azeitonas
50 Min
Esparguete integral com molho de abacate e 'parmesão' vegan
25min
Penne mediterrânico
50 Min
Molho de coco e rum
Geen beoordelingen
Risoto
30 Min
Massa fria com pesto de favas
35 Min
Salada de quinoa em folhas de alface
30 Min
Massa com pesto de brócolos
30 Min
Farfalle com curgete e limão
45 Min
Massa com brócolos e queijo
50 Min
Massa com tomate-cereja e pesto de coentros e avelã
30 Min