Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g beterraba cortada em cubos
- 130 g cenoura cortada em cubos
- 200 g batata-doce cortada em cubos
- 100 g nabo cortado em cubos
- 100 g abóbora cortada em cubos
- 100 g cebola cortada em lâminas
- 1 dente de alho cortado em lâminas
- 100 g cogumelos frescos cortados em quartos
- 60 g couve-portuguesa cortada em pedaços
- 10 g salsa, só as folhas
- ½ c. chá de açafrão-da-índia
- ½ c. chá de canela em pó
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de sal
- 1000 g água
- 30 g azeite
- 10 g sementes de abóbora p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 512.3 kJ / 122.5 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 15.7 g
- Vetten
- 6.1 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 454.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de feijão branco e nabiças
50 min
Sopa de couve e batata
50 min
Creme de feijão-branco
30p
Sopa de farrapos à alentejana
45 min
Sopa de bacalhau e alho-francês
45 min
Sopa rica
1h 10 min
Sopa de frango e lentilhas
40min
Sopa primavera
40min
Sopa de alho-francês e nabiças
45 min
Caldo-verde de feijão branco
40min
Sopa de nabiças
35p
Sopa de entulho
1h 30min