Compatibele versies
Açordas de bacalhau e coentros com arroz de grelos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Açordas de bacalhau
- 400 g fatias de pão caseiro partidas em pedaços pequenos
- 15 g coentros
- 3 dentes de alho
- 50 g azeite, mais q.b. p/ fritar
- 500 g bacalhau demolhado e desfiado
- 500 g água
- 1 c. chá de sal
Arroz de grelos
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 150 g grelos
- 1 c. chá de sal
- 900 g água
- 300 g arroz carolino
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2481 kJ / 593 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Bacalhau de forno
1 godz.
Caldo de bacalhau e brócolos
30 min
Polvo com molho de ervas
1 godz.
Peixinhos da horta com molho de salsa
40 min
Bacalhau espiritual
50 min
Pão rústico
2 Std.
Ramequim de legumes
1 Std. 25 Min
Bola de bacalhau
1 Std. 30 Min
Omeleta branca com espinafres e cogumelos
50 min
Folar de carnes
2 Std. 20 Min
Bacalhau da ceia no pão
50 min
Açorda de marisco
30 min