Apparaten en accessoires
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
8 portions
Ingrediënten
-
pistachio nuts, unsalted, shelled40 g
-
water250 g
-
caster sugar200 g
-
cardamom pods to taste15 - 20
-
vanilla bean paste1 tsp
-
apricots halved, stoned (approx. 400 g)8
-
Greek yoghurt (0% fat), for serving200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4 g
Calorieën
726 kJ /
172 kcal
Vetten
3 g
Koolhydraten
32 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Celebrate Spring
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Celeriac and Apple Soup
55 min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 godz. 15 min
Slow Cooked Beans with Cider
2 godz. 30 min
Apple Butter
1 godz. 30 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1 godz. 10 min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 min
Brandy Sauce
10 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Baked Christmas Pudding Cheesecake
13 godz. 50 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min