Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g pistachio nuts, unsalted, shelled
- 250 g water
- 200 g caster sugar
- 15 - 20 cardamom pods, to taste
- 1 tsp vanilla bean paste
- 8 apricots, halved, stoned (approx. 400 g)
- 200 g Greek yoghurt (0% fat), for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 726 kJ / 172 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Risotto
30min
Espresso 'Baked' Beans
35 Min
Rhubarb Fool
1h 10min
Apple Sauce
15 Min
Sautéed Courgettes (200 g)
20 Min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1 Std. 30 Min
Parmesan Herb Madeleines
1h
Fennel Apple Salad
20 Min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 Min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 Std. 25 Min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 Min
Stewed Rhubarb with Orange
10 Min