Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g pistachio nuts, unsalted, shelled
- 250 g water
- 200 g caster sugar
- 15 - 20 cardamom pods, to taste
- 1 tsp vanilla bean paste
- 8 apricots, halved, stoned (approx. 400 g)
- 200 g Greek yoghurt (0% fat), for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 726 kJ / 172 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stewed Rhubarb with Orange
10 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Spiced pear jam and chorizo
1h 35 min
Fennel Apple Salad
20 min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25 min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35 min
Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch
11 Std.
Pear Paste
10h
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Seed and Nut Bread
1h 30min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2 godz. 20 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h