Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g pistachio nuts, unsalted, shelled
- 250 g water
- 200 g caster sugar
- 15 - 20 cardamom pods, to taste
- 1 tsp vanilla bean paste
- 8 apricots, halved, stoned (approx. 400 g)
- 200 g Greek yoghurt (0% fat), for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 726 kJ / 172 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min
Saffron and cardamom poached pears
40 Min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Honey and Blood Orange Cake
2h
Orange Curry Dressing
10 Min
Summer Pudding
8 godz. 30 min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6 Std. 30 Min
Gooseberry Curd
1 Std.
Lemon, Lime and Ginger Tart
6h 20min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Celeriac and Apple Soup
55 Min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20 Min