Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g pistachio nuts, unsalted, shelled
- 250 g water
- 200 g caster sugar
- 15 - 20 cardamom pods, to taste
- 1 tsp vanilla bean paste
- 8 apricots, halved, stoned (approx. 400 g)
- 200 g Greek yoghurt (0% fat), for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 726 kJ / 172 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Cardamom And Lime Syrup Cake
1h 35 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Candied Orange and Almond Chocolate Slice
2h 10min
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 Std. 30 Min
Rhubarb Vanilla Flan
50min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 Std.
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1 Std. 20 Min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15 min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2 Std. 30 Min
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min