Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- huile d'olive extra vierge, pour badigeonner
- 220 g d'eau, à température ambiante
- 1 c. à café de sucre
-
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
of 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) -
200
g de farine manitoba
of 200 g de farine pour pizza - 200 g de farine d'épeautre
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 ½ c. à café de sel
Garniture
- 450 g de chicorée rouge, en lamelles
- 2 - 3 pincées de sel
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 200 g de taleggio (sans la croûte)
- 10 - 15 noix décortiquées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 891 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe d'orge
1h 20min
Mini-plumcake au yogourt
40 Min
Gâteau polenta, mandarine et amandes
2 godz. 35 min
Soupe hongroise aux champignons
35 min
Sauce automnale
10 Min
Focaccia à la farine d'épeautre
2 Std. 30 Min
Pizza margherita
2 Std. 10 Min
Gâteau aux carottes argovien
2h
Pain garni de légumes
40 Min
Baguette
1 Std. 45 Min
Gâteau au yogourt
1h 40 min
Velouté orange-courge
35 min