Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bouquet de persil plat frais
- 1 oignon de belle taille
- 1 gousse d'ail
- 300 g de restes de viande cuite (bœuf, poulet, porc, agneau, veau)
- 300 g de chair à saucisse
- 2 œufs
- 30 g de lait entier
- du sel
- du poivre moulu
- 2 pâtes feuilletées
- eau, pour la pâte
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de lait
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2607 kJ / 623 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 40 g
Alternatieve recepten
Tourte de pommes de terre au cantal
1h 30min
Friands au boudin blanc et échalotes
2h
Cake à la saucisse de Morteau
1h
Pâté en croûte
7h 45 min
Pâté périgourdin
48 godz.
Tourtes au porc et champignons
1h 30min
Fougasse briochée, oignon et fromage
45 min
Pâté de lapin en croûte
5h 30min
Galette de pomme de terre et saucisse de Morteau
1h 30min
Bisteu (tourte picarde aux pommes de terre)
1 godz. 45 min
Pâté de pommes de terre à la viande
1 Std. 15 Min
Tourte aux champignons et poulet
2 godz. 15 min