Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de sucre roux
- 75 - 100 g de pulpe de fruit de la Passion fraîche (5 fruits env.)
- 60 g de sirop de sucre de canne
- 40 g de jus de citron
- 2 gousses de vanille, fendues en deux
- 40 g de miel
- 1000 g de rhum blanc, type Charrette à 49°
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 651.2 kJ / 156.2 kcal
- Eiwitten
- 0.2 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 0.1 g
- Vezels
- 0.4 g