Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Eier
- 800 g Wasser, mehr zum kalt Abschrecken
- 3 - 5 EL gemischte frische Kräuter (z. B. Petersilie, Dille, Kresse, Schnittlauch), Blättchen abgezupft
-
150
g Räucherforellenfilets, entgrätet, in Stücken
of 150 g Räucherlachs, entgrätet, in Stücken - 200 g Sauerrahm (siehe Variation)
- ½ - ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Zitronensaft
- ½ TL Senf
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1123 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 495 mg
Alternatieve recepten
Rahmkipferl mit Marmeladefüllung
35 min
Geräucherter Forellenaufstrich
5 min
Mühlviertler Leinölerdäpfel
15 min
Bohnen-Avocado-Salat
15 min
Schinkenaufstrich
10min
Kapern-Ei Aufstrich
25 min
Sommerhummus
35 min
Cranberry-Rosmarin-Limonade
5 min
Thunfischaufstrich mit Avocado
10min
Eiaufstrich mit Topfen
10min
Liptauer
15 min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h