Fruchtige Caprese mit fermentierter Paradeisersauce

Fruchtige Caprese mit fermentierter Paradeisersauce

4.6 8 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 72u. 30min
2 Portionen

Ingrediënten

  • Cocktailparadeiser im Ganzen
    200 g
  • Salz und 2-3 Prisen zum Würzen
    5 g
  • Wasser
    200 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Tomatenmark
    15 g
  • Cayennepfeffer
    1 - 2 Msp.
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    1 TL
  • Mozzarella abgetropft, in Scheiben
    200 g
  • Ochsenherzparadeiser in Scheiben
    200 g
  • frische Pfirsiche in Spalten
    2
    300 g Pfirsiche, aus der Dose, abgetropft
  • Basilikumblätter, frisch abgezupft
    2 - 3 Zweiglein
  • Majoran, frisch abgezupft
    1 - 2 Zweiglein
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    2 - 3 Prisen

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 1813 mg
Eiwitten 26 g
Calorieën 2880 kJ / 688 kcal
Vetten 53 g
Vezels 6 g
Verzadigd vet 17 g
Koolhydraten 31 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...