Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Cocktailparadeiser, im Ganzen
- 5 g Salz und 2-3 Prisen zum Würzen
- 200 g Wasser
- 20 g Olivenöl
- 15 g Tomatenmark
- 1 - 2 Msp. Cayennepfeffer
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Mozzarella, abgetropft, in Scheiben
- 200 g Ochsenherzparadeiser, in Scheiben
-
2
frische Pfirsiche, in Spalten
of 300 g Pfirsiche, aus der Dose, abgetropft - 2 - 3 Zweiglein Basilikumblätter, frisch, abgezupft
- 1 - 2 Zweiglein Majoran, frisch, abgezupft
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2880 kJ / 688 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 53 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1813 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Avocadocreme, marinierte Paradeiser und Ei auf Toast
30min
Schokogugels mit Schlagobers
1 Std.
Osternest aus Germteig
2h
Chili-Öl nach Szechuan-Art
1 Std. 25 Min
Granatapfel-Mohn-Tiramisu
1 Std. 10 Min
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35min
Aquafaba Pavlova
2h 35min
Braten aus Erdäpfelpüree und Faschiertem
1 Std. 10 Min
Letter Cake Herz
1 Std. 30 Min
Süße Krampusse von Dr. Oetker
2h
Einfache Cremeschnitte
3h 45min
Gegrillte Burger mit Erdäpfel und Knoblauchmayonnaise
1h 40min