Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 oz red beets, washed and peeled, halved (approx. 3 beets), divided
- 30 oz water
- 6 oz linguine
- 3 tbsp unsalted butter
- 2 oz pistachios
- 1 oz extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- ½ oz goat cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3318 kJ / 793 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 84 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Mushroom Fettuccini
40 Min
Mushroom-Stuffed Potato Patties
1hod.
Honey Pear Vinaigrette
5min
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
40 Min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1hod. 45min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 Min
Florentine Meatballs and Linguine
1h 10min
Golden Milk
10min