Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 oz red beets, washed and peeled, halved (approx. 3 beets), divided
- 30 oz water
- 6 oz linguine
- 3 tbsp unsalted butter
- 2 oz pistachios
- 1 oz extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- ½ oz goat cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3318 kJ / 793 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 84 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Orzo
40min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Borscht
25min
Green Shakshuka
40min
Blinis - Buckwheat Pancakes
1h 30min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min