Apparaten en accessoires
Light and Fresh Beet Pasta
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
2 portions
Ingrediënten
-
red beets washed and peeled, halved (approx. 3 beets), divided9 oz
-
water30 oz
-
linguine6 oz
-
unsalted butter3 tbsp
-
pistachios2 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
goat cheese crumbled½ oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
22 g
Calorieën
3318 kJ /
793 kcal
Vetten
43 g
Vezels
9 g
Koolhydraten
84 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Valentine's Romance
11 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Geen beoordelingen
Golden Beet Gazpacho
50min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30min
Southwest Quinoa
40min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1u. 5min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1u.
Tuna and Amaranth Patties with Cranberry Vinaigrette Salad
45min
Cheesy Cauliflower Tots
35min
Cauliflower with Pea Purée
40min
Green Shakshuka
40min
Egg Salad
30min
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45min