紅酒風味燉鯖魚

紅酒風味燉鯖魚

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
4 人份

Ingrediënten

  • 鯖魚 切塊(約5公分)
    400 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 切片
    15 克
  • 20 克
  • 洋蔥 切絲
    60 克
  • 150 克
  • 味噌
    1 大匙
  • 醬油
    1 大匙
  • 紅酒
    150 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 20 g
Calorieën 2458.4 kJ / 588.1 kcal
Vetten 48.6 g
Vezels 0.7 g
Koolhydraten 9.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...