Lachs Tikka mit gedämpftem Reis

Lachs Tikka mit gedämpftem Reis

3.8 83 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Wasser
    1200 g
  • Basmati-Reis
    280 g
  • Salz
    1 TL
  • Prinzessbohnen
    280 g
  • Öl zum Einfetten
    1 TL
  • frisches Lachsfilet ohne Haut ca. 1,5 cm dick (à 125 g)
    4 Stück
  • Tikka-Paste (z.B. von Patak´s)
    8 TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 37 g
Calorieën 2427 kJ / 580 kcal
Vetten 21 g
Koolhydraten 60 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...