Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de agua
- 650 g de hojas de espinaca frescas troceada
- 20 g de perejil fresco (solo las hojas)
- 10 g de eneldo fresco
- 5 g de cebollino fresco
- 400 g de queso feta desmenuzado
- 2 huevos
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 8 láminas de masa filo
- 120 g de mantequilla fundida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1495 kJ / 358 kcal
- Eiwitten
- 11.38 g
- Koolhydraten
- 14.49 g
- Vetten
- 25.04 g
- Vezels
- 2.12 g
Alternatieve recepten
Berenjenas a la parmesana
1h
Quiche de espinacas y feta con pasta filo
45min
Bruschetta de caponata siciliana
1h
Hinojo con tomates y aceitunas
45min
Ñoquis de espinacas con gorgonzola
1h 20 min
Costrada de espinacas y queso feta
1h
Tarta salada de calabaza y espinacas
1h 20 min
Lasaña al vapor con berenjenas y requesón
1h 25 min
Moussaka griega
1h 5min
Hinojo "a la parmesana"
1h 25 min
Pastela de calabaza y zanahoria a la menta
1h 40 min.
Empanada de alcachofas
1h