Apparaten en accessoires
Zatar - Oriente Próximo
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
75 g
Ingrediënten
-
20 g de tomillo seco
-
15 g de orégano seco
-
15 g de ajedrea seca
-
10 g de zumaque
-
2 cucharaditas de sal
-
20 g de semillas de sésamo tostado
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 75 g
Natrium
4678.4 mg
Eiwitten
8.9 g
Calorieën
1214 kJ /
290 kcal
Vetten
14.7 g
Vezels
18.9 g
Verzadigd vet
2.7 g
Koolhydraten
41.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Curry en polvo - Subcontinente indio
10min
Siete especias japonesas (Shichimi togarashi)
45min
Bocadillos de ternera (Banh mi) - Vietnam
1u. 15min
Pasta de curry verde
30min
Tabulé - Líbano
2u. 15min
Tortitas de habas de soja (Bindaetteok Jeon) - Corea
8u. 30min
Salsa de cacahuetes (Kacang sambal) - Indonesia
5min
Chutney de mango - India
1u. 10min
Pan especiado libanés (Mankoush) - Líbano
3u. 20min
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
1u. 5min
Dip coreano con manzana (Sagwa-ssamjang) - Corea
10min
Pak choi coreano (Bok choy doenjam muchim) - Corea
20min