Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 3 Stängel Oregano, abgezupft
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- ½ TL Zucker
- 10 g Tomatenmark
- 1 Dose Pizzatomaten (400 g)
- 1 TL Salz
- ½ TL Chiliflocken
- 120 g Mehl
- 150 g Milch
- 3 Eier (Kl. M)
- 500 g Blattspinat, TK, aufgetaut und gut ausgedrückt
- 250 g Ricotta (z.B. von Galbani)
- 5 Prisen Pfeffer
- 125 g Mozzarella, abgetropft und zerzupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2487 kJ / 594 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 36 g
Alternatieve recepten
Auberginen-Pasta
30 min
Quiche Lorraine
50 min
Aubergine-Parmaggiana
1 godz. 10 min
Frühkartoffel-Frittata mit Kabanossi und Bohnen
55 min
Cannelloni mit Artischocken und Tomatensauce
1h 35 min.
Schweizer Alpenmagronen
1 godz. 30 min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 godz. 30 min
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Melanzane alla Parmigiana
1 godz. 10 min
Spinat-Cannelloni
1 godz. 20 min
Focaccia mit Sardellen
1 godz. 45 min
Gnocchi alla romana
1h