Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato, a tocchetti
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Crema alle mandorle
- 100 g di zucchero
- 100 g di farina di mandorle
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 10 g di zucchero vanigliato
- 10 g di Rum (optioneel)
- 100 g di burro morbido a tocchetti
- 1 uovo
Terminare la preparazione
- 1 uovo, sbattuto
- 1 fagiolo secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2895 kJ / 696 kcal / 2895 kJ / 696 kcal
- Eiwitten
- 10 g / 10 g
- Koolhydraten
- 44 g / 44 g
- Vetten
- 53 g / 53 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartufi rum e cannella (TM5)
45 Min
Pavlova con pere all'arancio (TM6)
5h
Quiche Lorraine
45 Min
Biscotti al burro, cocco e lime
4 Std.
Biscuits and Gravy
1h 30 min
Galette des rois al burro
1h 30 min
Crostatine ribes e cioccolato bianco
4 Std. 35 Min
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4 Std.
Gallette des rois (senza glutine)
3h 30min
Torta langotta di Luca Montersino
1 godz. 15 min
Mousse al cioccolato e arancia (senza glutine)
8j 20 menit
Crème brûlée
1 godz. 10 min