Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Paté di petto d'anatra
- 500 g di petto d'anatra con la pelle a pezzi (3-4 cm)
- 200 g di vino bianco secco
- 3 foglie di alloro secche
- 60 g di scalogno a metà
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 30 g di carota, pelata e a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di Cognac
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di burro a pezzi
Mini brioche
- 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 80 g di latte + q.b.
- 180 g di acqua
- 30 g di zucchero
- 500 g di farina tipo 0 + q.b.
- 50 g di burro a pezzi
- 10 g di sale
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 501 kJ / 119.8 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 3.1 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2h
Blinis con salmone
1h
Profiteroles mediterranei
1h 25min
Polpo su farinata di ceci
5h
Salsa olandese (TM6)
15min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1h 10min
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5h
Tartare di branzino con coulis ai frutti di bosco
30 min
Dessert arancia, mandorle e zafferano
2h 30min
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1 Std. 35 Min
Mattonella di strüdel
20h
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2h 25min