Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 100 g di pane raffermo a pezzi
- 200 g di brodo, di carne o vegetale, caldo
- 130 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 50 g di uvetta sultanina, fatta rinvenire in acqua tiepida e strizzata
- 50 g di amaretti duri, sbriciolati
- 2 uova
Pasta fresca
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 240 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 200 g di burro a pezzi
- 10 foglie di salvia fresca, lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 5202 kJ / 1243.3 kcal
- Eiwitten
- 36.4 g
- Koolhydraten
- 156.4 g
- Vetten
- 53.7 g
- Verzadigd vet
- 31.2 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 1.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 menit
Tartufi al cioccolato
Geen beoordelingen
Torta mascarpone e noci
1j 30 menit
Lasagne asparagi, Culatello e salsa Mornay
2j
Torta pazientina
3h 55min
Pere sciroppate
721h 20 min
Pizzo Salentino con la gialletta
3h 30min
Torta cioccolato, caramello e noci
1 Std. 40 Min
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20 min
Torta russa di Verona
2j
Meringhe al caramello con crema inglese
30 min
Dolce mattone
2 godz. 20 min