Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 100 g di pane raffermo a pezzi
- 200 g di brodo, di carne o vegetale, caldo
- 130 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 50 g di uvetta sultanina, fatta rinvenire in acqua tiepida e strizzata
- 50 g di amaretti duri, sbriciolati
- 2 uova
Pasta fresca
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 240 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 200 g di burro a pezzi
- 10 foglie di salvia fresca, lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 5202 kJ / 1243.3 kcal
- Eiwitten
- 36.4 g
- Koolhydraten
- 156.4 g
- Vetten
- 53.7 g
- Verzadigd vet
- 31.2 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 1.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min
Composta di pomodori e capperi
1hod.
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7h 30 min
Tronchetto di Natale
2 Std. 45 Min
Tarte Tropezienne
3h 30 min
Mostarda di mele
1hod.
Buchteln alla confettura di prugne
4h 10min
Torta gelato ai frutti rossi e biscotti
6sa 20 dk
Colomba Piña Colada
1hod. 30min
Cannoli di asparagi e prosciutto
55 Min
Carbonade
2 Std. 10 Min
Gnocchi di mozzarella al prezzemolo con ragù di funghi
1hod. 30min