Scarpinasc

Scarpinasc

4.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 9u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

Ripieno
  • 100 g di pane raffermo a pezzi
  • 200 g di brodo di carne o vegetale, caldo
  • 130 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • ½ limone la scorza (senza la parte bianca)
  • 50 g di uvetta sultanina fatta rinvenire in acqua tiepida e strizzata
  • 50 g di amaretti duri, sbriciolati
  • 2 uova
Pasta fresca
  • 500 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 240 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
  • 200 g di burro a pezzi
  • 10 foglie di salvia fresca lavate

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 1.6 mg
Eiwitten 36.4 g
Calorieën 5202 kJ / 1243.3 kcal
Vetten 53.7 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 31.2 g
Koolhydraten 156.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...