Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 100 g di pane raffermo a pezzi
- 200 g di brodo, di carne o vegetale, caldo
- 130 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 50 g di uvetta sultanina, fatta rinvenire in acqua tiepida e strizzata
- 50 g di amaretti duri, sbriciolati
- 2 uova
Pasta fresca
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 240 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 200 g di burro a pezzi
- 10 foglie di salvia fresca, lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 5202 kJ / 1243.3 kcal
- Eiwitten
- 36.4 g
- Koolhydraten
- 156.4 g
- Vetten
- 53.7 g
- Verzadigd vet
- 31.2 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 1.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2 Std.
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 godz. 30 min
Manzo all'olio con polentina bianca
3h
Rigatoni alla toranese
20min
Risotto allo champagne con lardo di Colonnata
40min
Pasta alla bagossa
50min
Fougasse
12h 50min
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
4 Std.
Tagliatelle agli spinaci, stracciatella e pomodorini (senza glutine)
50min
Torta salata con capesante e borettane
1 Std. 40 Min
Super Ham-Burger
2 Std. 30 Min
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4 godz. 30 min