Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 100 g di pane raffermo a pezzi
- 200 g di brodo, di carne o vegetale, caldo
- 130 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 50 g di uvetta sultanina, fatta rinvenire in acqua tiepida e strizzata
- 50 g di amaretti duri, sbriciolati
- 2 uova
Pasta fresca
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 240 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 200 g di burro a pezzi
- 10 foglie di salvia fresca, lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 5202 kJ / 1243.3 kcal
- Eiwitten
- 36.4 g
- Koolhydraten
- 156.4 g
- Vetten
- 53.7 g
- Verzadigd vet
- 31.2 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 1.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla milanese CucinaBarilla
20min
Strüdel mummia alla zucca e cioccolato
2u.
Agnolotti del plin
10u. 30min
Lorighittas
2h 15min
Cotechino alla Wellington
6u.
Mini brioche al paté di petto d’anatra
22h 30min
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Torta pazientina
3h 55min
Fritole veneziane
2sa 40 dk
Baci di dama (senza zucchero)
1h 30 min
Millefoglie al tiramisù e mandorle
1h 35min
Lasagne al prosciutto cotto (senza glutine)
1u. 45min