Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dischi di cioccolato
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
Gelato alle mandorle
- 100 g di zucchero
- 500 g di acqua
- 100 g di mandorle pelate
- 1 pizzico di sale
- 4 g di gelatina in fogli (colla di pesce), precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
- ⅓ g di agar agar
Mousse al rafano
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 35 g di radice di rafano fresca, pelata
- 3 g di gelatina in fogli (colla di pesce), precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
Terminare la preparazione
- granella di zucchero q.b.
- zucchero a velo q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2478.2 kJ / 592.3 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 45.8 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 43.5 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 0.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Piadina sfogliata (1 porzione)
40 min
Tiramisù (per 1 persona)
1h 30min
Salsa ai lamponi, semi di chia e stevia
40 min
Tortelloni alle cime di rapa
4 godz. 30 min
Torta ricotta e fichi
10 Std. 30 Min
Millefoglie all'albicocca
55min
Cipolle rosse fermentate
96u.
Gelato in cialda con mirtilli caldi
11h 50min
Pasta fresca (vegan)
1h 10min
Coulis di fragole
20 min
Semifreddo yogurt greco e salsa alle fragole
9h
Pasta fresca integrale all'uovo
1h 40min