Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dischi di cioccolato
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
Gelato alle mandorle
- 100 g di zucchero
- 500 g di acqua
- 100 g di mandorle pelate
- 1 pizzico di sale
- 4 g di gelatina in fogli (colla di pesce), precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
- ⅓ g di agar agar
Mousse al rafano
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 35 g di radice di rafano fresca, pelata
- 3 g di gelatina in fogli (colla di pesce), precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
Terminare la preparazione
- granella di zucchero q.b.
- zucchero a velo q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2478.2 kJ / 592.3 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 45.8 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 43.5 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 0.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rigatoni alla toranese
20min
Cookies al cioccolato e mirtilli rossi
30min
Mousse di cachi
2h 10min
Cheesecake alle fragole sullo stecco
6u. 20min
Torta alle nocciole con caramello salato e pere di Damiano Carrara
4 godz. 35 min
Panna montata al frutto della passione
5 Min
Club Sandwich falafel, pomodorini, babaganoush con patate
6u.
Marinatura al burro di arachidi, zenzero e arancia
15min
Tortini di fichi
6h 5min
Manzo alla Stroganoff (TM6)
1u.
Carne di manzo speziata (Boboti)
1h 15min
Sfere di donut al burro di arachidi con salsa al cioccolato
3h 30min