Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vol-au-vent
- 200 g di burro freddo a pezzi
- farina tipo 00 q.b.
- 90 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
Crema di latte
- 80 g di zucchero
- 300 g di latte intero
- 30 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
- 30 amarene sciroppate
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 477 kJ / 114 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 13.2 g
- Vetten
- 6.2 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelato alla crema
10óra 15p
Cannoli ripieni di crema ai formaggi e tartufo nero
35 Min
Crema per albicocche ripiene
30 Min
Croissant al burro (alla maniera de Colazione da Tiffany)
5h 15 min
Dolce al latte
5 Std.
Gelato mascarpone e ciliegie
6 godz. 30 min
Torta salata lucana
1h 10min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 Min
Crostata con fragole e lamponi, crema pasticcera e crema diplomatica (senza glutine) di Damiano Carrara
3 Std. 30 Min
Corona di riso e castagne alla fonduta
50 Min
Fonduta con tartufo bianco
2h 20min
Cannelloni di maiale in sugo di verdure
1h 5min