Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Frosting
- 120 g di zucchero
- 30 g di burro morbido, a pezzi
- 150 g di formaggio fresco spalmabile
- 10 g di cacao amaro in polvere
Cupcakes
- 75 g di marron glacés
- 3 uova medie
- 1 pizzico di sale
- 90 g di zucchero
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 75 g di burro morbido + q.b.
- 75 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 500 g di acqua
- 6 marron glacé
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2225.8 kJ / 532 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 64.1 g
- Vetten
- 28.9 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 225.5 mg
Alternatieve recepten
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1h 40 min
Appeltaart
1h 30 min
Torta zucca e Golden syrup al Varoma
2 godz. 10 min
Semisfere al cioccolato con cuore di fragola
3h
Menù: Spaghetti cavolo viola e nocciole; salmone e gamberi in vasocottura con patate; sbrisolona
1 Std.
Bignè con crema di verdure e coulis di peperoni
2 Std.
Macedonia sottovuoto
2 Std.
Tortina cioccolato bianco e lamponi
1h 20 min
Filetto di manzo sottovuoto con purè di patate dolci e salsa al Marsala
2h 20 min
Torta Sacher bianca
2 godz. 15 min
Financier alla nocciola con ganache fondente (senza glutine) di Damiano Carrara
2 Std.
Torta caprese bianca al limoncello
1 godz. 5 min