Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di latte intero
- 400 g di mascarpone
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 8 biscotti savoiardi
- cacao amaro in polvere q.b.
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 1263.6 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 26.7 g
- Verzadigd vet
- 12.8 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 218.8 mg
Alternatieve recepten
Carote sottovuoto al miele
1h 20 min
Seppioline coi piselli a Cottura Lenta con polenta
6h 20min
Patate Sottovuoto
2h
Pesche sottovuoto con crema alle nocciole
2h
Trifle alle fragole
5h 30 min
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10h 30min
Frittata di spinaci e formaggi in vasocottura
1h 20 min
Cheesecake alla crema catalana
4h
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12u. 15min
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12u. 15min
Crostata al cioccolato e salsa al caramello
1 Std. 40 Min