Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di farina manitoba + q.b.
- 270 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 - 2 pizzichi di sale + q.b.
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 7 - 9 foglie di basilico fresco
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 200 g di mozzarella per pizza a dadini
- 100 g di cipolla rossa a dadini (1-2 mm)
- 100 g di zucchina a dadini (1 cm)
- 100 g di peperone giallo, pulito e a dadini (1 cm)
- 100 g di carota, pelata e a dadini (1 cm)
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2832 kJ / 676 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 97 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 8.3 g
- Natrium
- 659 mg
Alternatieve recepten
Pizza quattro stagioni
1h 30min
Pizza alla romana
1 Std. 40 Min
Focaccia primavera
3 Std.
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5h
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20h
Pane senza lievito
19 Std.
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4 Std. 30 Min
Pizza diavola
1h 45 min
Pizza alle tre farine
1h 55min
Pizza con salame piccante
2h
Pizza margherita (per 1 persona)
1h 30min
Pizza Margherita e basilico
2 Std. 10 Min