Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di farina manitoba + q.b.
- 270 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 - 2 pizzichi di sale + q.b.
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 7 - 9 foglie di basilico fresco
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 200 g di mozzarella per pizza a dadini
- 100 g di cipolla rossa a dadini (1-2 mm)
- 100 g di zucchina a dadini (1 cm)
- 100 g di peperone giallo, pulito e a dadini (1 cm)
- 100 g di carota, pelata e a dadini (1 cm)
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2832 kJ / 676 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 97 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 8.3 g
- Natrium
- 659 mg
Alternatieve recepten
Pizza diavola
1 godz. 45 min
Pizza quattro stagioni
1ωρ. 30 λεπτ.
Pizza capricciosa
1h 35min
Pizza alla marinara
1h 35min
Pizza alle zucchine
1 godz. 45 min
Pizza ai quattro formaggi
1 godz. 40 min
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4j 30 menit
Arancini agli asparagi (senza glutine)
1 godz. 10 min
Focaccia al rosmarino con farina di quinoa
2 godz. 30 min
Crostini di pane con tapenade
25min
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
4h
Focaccia integrale con melanzane e pancetta
3 Std. 20 Min