Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 citron jaune bio
- 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches mélangées (persil plat, aneth, cerfeuil, ciboulette…)
- 2 tranches de pain de mie blanc un peu sèches
- 150 g d'œufs de cabillaud fumés (1 petite poche)
- 4 petits-suisses à 20 % de m.g.
- 2 c. à soupe d'huile de colza
- du poivre moulu
- 1 pot d'œufs de truite
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 463 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 4 g
Alternatieve recepten
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48 godz.
Donburi aux tempura de crevettes et wakamé
1h
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13 Std. 30 Min
Houmous
3h 30min
Vichyssoise au haddock
45 min
Tarama maison, toasts de concombre
3h 25min
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12h 15min
Rillettes de haddock aux agrumes et aux herbes
2 godz. 15 min
Tarama et ses miniblinis
1 godz. 45 min
Sauce rouille
10min
Risotto de saint-jacques aux algues
35min
Velouté de cèpe et châtaigne
35min