Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 citron jaune bio
- 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches mélangées (persil plat, aneth, cerfeuil, ciboulette…)
- 2 tranches de pain de mie blanc un peu sèches
- 150 g d'œufs de cabillaud fumés (1 petite poche)
- 4 petits-suisses à 20 % de m.g.
- 2 c. à soupe d'huile de colza
- du poivre moulu
- 1 pot d'œufs de truite
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 463 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 4 g
Alternatieve recepten
Gaspacho
12h
Langoustines à la vapeur de gingembre
1 godz. 15 min
Tarama maison, toasts de concombre
3h 25min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2h
Velouté frais d'amande "ajo blanco"
3h 10min
Tarama et ses miniblinis
1h 45min
Pesto d'algues nori
20 Min
Tartinade de lentilles
1 godz. 15 min
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1 godz. 15 min
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50 Min
Sabayon au vouvray
15 Min
Tartare de saumon frais
15 Min