Tarama aux œufs de cabillaud

Tarama aux œufs de cabillaud

3.7 6 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
6 portions

Ingrediënten

  • 1 citron jaune bio
  • 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches mélangées (persil plat, aneth, cerfeuil, ciboulette…)
  • 2 tranches de pain de mie blanc un peu sèches
  • 150 g d'œufs de cabillaud fumés (1 petite poche)
  • 4 petits-suisses à 20 % de m.g.
  • 2 c. à soupe d'huile de colza
  • du poivre moulu
  • 1 pot d'œufs de truite

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 10 g
Calorieën 463 kJ / 110 kcal
Vetten 4 g
Koolhydraten 6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...