Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 citron jaune bio
- 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches mélangées (persil plat, aneth, cerfeuil, ciboulette…)
- 2 tranches de pain de mie blanc un peu sèches
- 150 g d'œufs de cabillaud fumés (1 petite poche)
- 4 petits-suisses à 20 % de m.g.
- 2 c. à soupe d'huile de colza
- du poivre moulu
- 1 pot d'œufs de truite
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 463 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 4 g
Alternatieve recepten
Chutney de poivrons au safran
55min
Chutney pomme-oignon-ananas
4h
Guacamole
5min
Pesto herbes anisées, pecorino et noisettes
Geen beoordelingen
Risotto de céleri aux coquillages et haddock (Laurent Clément)
1h 15min
Sauce rouille
10min
Risotto à l'encre de seiche
1h
Tarama et ses miniblinis
1h 45min
Tartare de thon rouge
1h 15min
Pesto menthe, amande et chèvre
15min
Tarama maison, toasts de concombre
3 godz. 25 min
Tarama maison
10min