Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 10 g liści bazylii, świeżych
- 1 ząbek czosnku
- 50 g cebuli, surowej, przekrojonej na pół
- 150 g sera typu feta, pokrojonego na kawałki
- 50 - 80 g cebuli, ugotowanej, pokrojonej na kawałki
- 100 g marchewki, ugotowanej, pokrojonej na kawałki
- 100 g korzenia pietruszki, ugotowanego, pokrojonego na kawałki
- 100 g korzenia selera, ugotowanego, pokrojonego na kawałki
- ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 Cały przepis
- Calorieën
- 1896.6 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 14.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pomidorowa pasta z serem feta
35 Min
Twarożek kanapkowy
5 min
Czeska pasta piwna
1h 10min
Pasta wegetariańska
10 min
Pasta jajeczna
5 min
Pasta z kurczaka i sera feta
55min
Pasta z tuńczyka
20 Min
Dip buraczkowy z serkiem kremowym
10 min
Pesto sezamowe
10 min
Pasta z prażonego słonecznika
10 min
Pasta z serka z rzodkiewką
5 min
Pasta z wędliny
10 min