Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 60 g Butter, weich, in Stücken
- 260 g Fregola Sarda (siehe Tipp)
- 50 g Weißwein, trocken
- 570 g Wasser
- 50 g Sahne
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 30 g Pinienkerne
- 2 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen, davon 2 EL zum Dekorieren beiseite gelegt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2095 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 4.6 g
Alternatieve recepten
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Risotto
30min
Risotto milanese
35min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40min
Zitronenrisotto
30min
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1 Std. 10 Min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35min
Linsotto mit Speck und Pilzen
50min
Risotto mit Steinpilzen
50min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min
Risotto alla Milanese
35min