Fregola-Schnittlauch-Risotto

Fregola-Schnittlauch-Risotto

4.7 229 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Parmesan in Stücken
    50 g
  • Schalotten
    50 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Butter weich, in Stücken
    60 g
  • Fregola Sarda (siehe Tipp)
    260 g
  • Weißwein, trocken
    50 g
  • Wasser
    570 g
  • Sahne
    50 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Salz
    ½ TL
  • weißer Pfeffer
    ¼ TL
  • Muskat
    2 Prisen
  • Pinienkerne
    30 g
  • Schnittlauch in feinen Röllchen, davon 2 EL zum Dekorieren beiseite gelegt
    2 Bund

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 16 g
Calorieën 2095 kJ / 501 kcal
Vetten 25 g
Vezels 4.6 g
Koolhydraten 49 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...