Indisches Gemüsecurry

Indisches Gemüsecurry

4.5 314 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Ingwer geschält, in Stücken
    4 cm
  • Knoblauchzehen
    2
  • Zwiebeln halbiert
    150 g
  • Kürbis (Butternut), geschält, in Stücken (2 cm)
    500 g
  • Kartoffeln, mehligkochend geschält, in Stücken (2 cm)
    400 g
  • Curry, gemahlen
    2 ½ EL
  • Erdnussöl
    30 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Tomaten in Stücken
    120 g
  • Chili, in Flocken, getrocknet
    ½ TL
  • Kichererbsen, gekocht (oder 1 Dose à 420 g), abgespült und abgetropft
    245 g
  • Kokosmilch
    250 g
  • Wasser
    200 g
  • Gemüsebouillonwürfel (für 0,25 Liter)
    ½
  • Limettensaft
    2 EL
  • Koriander Blätter abgezupft
    4 Zweigchen

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 10 g
Calorieën 1776 kJ / 425 kcal
Vetten 21 g
Koolhydraten 51 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...