Linsen-Tomateneintopf

Linsen-Tomateneintopf

4.4 151 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Zwiebeln geviertelt
    80 g
  • Karotten in Stücken (2-3 cm)
    80 g
  • Ingwer, frisch geschält, in dünnen Scheiben
    10 g
  • Salz und etwas mehr zum Abschmecken
    1 TL
  • Gemüsebouillon Paste selbst gemacht
    1 TL
    1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
  • braune Linsen (Kochzeit 25 Minuten, ohne Einweichen)
    280 g
  • Wasser
    1000 g
  • pflanzliches Öl
    60 g
  • Cherry-Tomaten halbiert
    230 g
    230 g gehackte Tomaten, aus der Dose, (kleine Dose)
  • Curry, gemahlen
    1 TL
  • Pfeffer, gemahlen zum Abschmecken

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portionen

Eiwitten 17.2 g
Calorieën 1544 kJ / 369 kcal
Vetten 16.2 g
Vezels 11.5 g
Koolhydraten 40.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...