Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Zwiebeln, geviertelt
- 80 g Karotten, in Stücken (2-3 cm)
- 10 g Ingwer, frisch, geschält, in dünnen Scheiben
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
-
1
TL Gemüsebouillon Paste selbst gemacht
of 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l) - 280 g braune Linsen (Kochzeit 25 Minuten, ohne Einweichen)
- 1000 g Wasser
- 60 g pflanzliches Öl
-
230
g Cherry-Tomaten, halbiert
of 230 g gehackte Tomaten, aus der Dose (kleine Dose) - 1 TL Curry, gemahlen
- Pfeffer, gemahlen, zum Abschmecken
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1544 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 40.6 g
- Vetten
- 16.2 g
- Vezels
- 11.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Champignon-Kartoffeleintopf
1 Std.
Rote-Linsen-Gemüse-Suppe
35 Min
Linsensalat mit Randen und Feta
30 Min
Gemüsesuppe mit Rollgerste
1h 15min
Chana Masala
45 Min
Linsendal mit Spinat
35 Min
Minestrone mit Kichererbsen
40 Min
Linsendal
35 Min
Gemüse-Korma
55min
Weisse Bohnen-Eintopf mit Fenchel und Salsiccia
55min
Linsendal (2 Portionen)
35 Min
Linsen- und Bohnensuppe
40 Min