Apparaten en accessoires
Linsenragout
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 Portionen
Ingrediënten
-
Olivenöl20 g
-
Zwiebeln geviertelt170 g
-
Karotten in Stücken (1-2 cm)150 g
-
Staudensellerie in Stücken (0,5-1 cm)40 g
-
Wasser1100 g
-
Gemüsebouillon Paste2 TL
-
Linsen, getrocknet300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
34.4 mg
Eiwitten
12.9 g
Calorieën
954.5 kJ /
228.1 kcal
Vetten
4 g
Vezels
6.6 g
Verzadigd vet
0.6 g
Koolhydraten
36.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Alltagsküche
6 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Glutenfreie Apfel-Muffins
50min
Tomaten-Champignon-Spaghetti
25min
Gemüse-Suppe mit Gnocchi
30min
Thunfisch-Spaghetti
45min
Vegane Bolognese
50min
One-Pot-Gnocchi
40min
Veganes Mango-Kokos Softeis
10min
Dein Eis
5min
Dattel-Nuss-Bällchen
20min
Reis mit Lachs und Champignons
30min
Erbsli Kartoffelstock
50min
Der Milchreis
45min