Linsen- und Bohnensuppe
TM6

Linsen- und Bohnensuppe

4.2 (6 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 Knoblauchzehen
  • 1 Zwiebel, halbiert
  • 20 g Olivenöl
  • 200 g Karotten, in Scheiben (5 mm)
  • 200 g rote Linsen, getrocknet (Kochzeit 10 Minuten)
  • 900 g Wasser
  • 400 g passierte Tomaten, aus der Dose
  • 400 g Kidney-Bohnen, aus der Dose, abgetropft
  • 1 TL Chili, gemahlen (optioneel)
  • ½ TL Paprikapulver edelsüss
  • ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
  • ½ TL Salz
  • ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
  • 1 EL Gemüsebouillon Paste
  • 3 Zweige Petersilie, frisch, grob gehackt

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1632.7 kJ / 390.2 kcal
Eiwitten
20.6 g
Koolhydraten
65.9 g
Vetten
6.7 g
Verzadigd vet
0.9 g
Vezels
14.5 g
Natrium
824.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten